Malin Vestergren

Pengar kan visst köpa lycka
Halloj! Nästan allting i lägenheten är klart och alla fakturor är betalda. SKÖNT. Vi vet att vi har gått över budget, kanske ganska rejält, men frågan är hur mycket.. Kanske vi borde räkna ihop i så fall haha. Hur som helst, vi har inte mycket i själva renoveringen kvar utan endast lite småsaker. Bland annat.
 
- Sängborden ska få bänkskiva och kanske hyllplan samt dörrar.
- Taket ska spacklas och målas på vissa ställen och det ska även en spricka vid en strömbrytare vid entrédörren.
- Garderoben i hallen ska få mer inredning (hittade den ute på balkongen igår, HAHA Trodde inte att vi hade mer inredning, men där ute stod nästan 10 hyllplan helt random.)
- Ett fönster mot balkongen ska få handtag.
- Skåpen under skrivbordet/bokhyllan ska få knoppar eller såna tryck-öppna-beslag.
 
Det finns lite att pilla med men just nu tar vi det som det kommer. Sen är det lite inredning som saknas och vissa möbler ska säljas. Men som sagt, det är ingen brådska. Om någon behöver en TV-bänk så finns det en här ;)
 
Slänger in en bild på vårt underbara kök här nedan. Det är dags att göra klart före/efter-bilder och visa upp tror jag, eller? Vardagsrummet är trevligt, vi har fått in en matgrupp (äntligen och tillslut, enligt Gustaf haha). Stolarna, bordet, lampan ovanför, spegeln på väggen i ena änden av bordet och så blommorna på bordet - det gör sig sååå fint tillsammans! Måste visa er. Jag kikar runt efter en bordsduk men har svårt att hitta någon och vet inte vad jag vill ha för någon. Om den ska hänga över mycket eller lite, enfärgad eller mönstrad, vilket material osv osv osv. Saker att klura på.
 
 
Hur jäkla fint är det inte eller? Mörkblått och mattsvarta vitvaror. Muuuummms. Och då har vi inte ens pratat om kaklet! Alltså!! Den här bilden och när det är så fint och städat i verkligheten gör mig så lycklig. Sjukt att det är vårt. Pengar kan verkligen köpa lycka ibland!