Malin Vestergren

Gullan, Elin och Linnéa
Igår var jag och fotade Gullan, Elin och Linnéa! Det var skitkul att få fota lite porträttbilder på en häst igen och det blev faktiskt bra bilder! Dock var det kallt som satan så förstår inte hur Elin och Linnéa kunde stå ut ;)
 
Alla hästar har såklart en ännu vackrare sida och under den här fotograferingen fick vi se den sidan vääääldigt ofta ;)

Det var verkligen jätteroligt att få fota sådana här bilder igen! Om någon vill bli fotad med sin häst (eller kanske hund, vaaarför inte?) så får ni gärna höra av er, jag ställer säkert upp! :D
Teckna teckna teckna
Tycker det är skitkul att teckna lite då och då, så jag tänkte att när jag ändå har lov kan jag ju passa på :D Känner ni igen skäcken här under? ;)
Undrar hur den blir.. Förlåt för dåliga iPadbilder, men det bästa jag kan erbjuda just nu!
Hösten 2013
Blev helt till mig idag av ljuset, så direkt när jag kom hem från skolan bytte jag om och gick ut med kameran. Barn kollade snett på mig när jag kröp omkring (bokstavligt talat...) i dikena och letade efter fina höstmotiv och bra ljus.. Men kul var det och några fina bilder blev det allt. Dock inte så många för mitt batteri tog slut ganska snabbt pga att jag använde Live View då och då.
 
Jag ska föresten sälja mitt macro och köpa ett bättre zoom, så om någon är intresserad av mitt macro så kan ni kontakta mig. Ni kan läsa om macrot under "min kamerautrustning".