Westergren Pictures

Gullan, Elin och Linnéa

2013-10-29 @ 18:41:00 Hästar Kommentarer (6)
Igår var jag och fotade Gullan, Elin och Linnéa! Det var skitkul att få fota lite porträttbilder på en häst igen och det blev faktiskt bra bilder! Dock var det kallt som satan så förstår inte hur Elin och Linnéa kunde stå ut ;)
 
Alla hästar har såklart en ännu vackrare sida och under den här fotograferingen fick vi se den sidan vääääldigt ofta ;)

Det var verkligen jätteroligt att få fota sådana här bilder igen! Om någon vill bli fotad med sin häst (eller kanske hund, vaaarför inte?) så får ni gärna höra av er, jag ställer säkert upp! :D

Teckna teckna teckna

2013-10-26 @ 20:26:44 Photoshop Kommentarer (3)
Tycker det är skitkul att teckna lite då och då, så jag tänkte att när jag ändå har lov kan jag ju passa på :D Känner ni igen skäcken här under? ;)
Undrar hur den blir.. Förlåt för dåliga iPadbilder, men det bästa jag kan erbjuda just nu!

Hösten 2013

2013-10-07 @ 18:39:00 Blommor Kommentarer (2)
Blev helt till mig idag av ljuset, så direkt när jag kom hem från skolan bytte jag om och gick ut med kameran. Barn kollade snett på mig när jag kröp omkring (bokstavligt talat...) i dikena och letade efter fina höstmotiv och bra ljus.. Men kul var det och några fina bilder blev det allt. Dock inte så många för mitt batteri tog slut ganska snabbt pga att jag använde Live View då och då.
 
Jag ska föresten sälja mitt macro och köpa ett bättre zoom, så om någon är intresserad av mitt macro så kan ni kontakta mig. Ni kan läsa om macrot under "min kamerautrustning".

Tillbaka till London för att fotografera

2013-10-06 @ 17:28:01 Byggnader Kommentarer (1)
Jag skulle vilja åka tillbaka till London. Bara vara där liksom. På dagen skulle jag kunna vandra omkring och se staden, kanske sitta på något café och skriva (what a brilliant idea), eller varför inte jobba? Och så mot skymningen/kvällen ge mig ut med kameran och fota staden och alla människor som rör sig överallt. Det hade varit helt sjukt najs.
 
Jag hade velat haft 5D Mark II och ett fast 35mm objektiv att fota med. Fast mitt 50mm går ju minst lika bra ;)


Malin Westergren