Westergren Pictures

Övertoning i Photoshop

2013-07-31 @ 22:00:00 Photoshop Kommentarer (0)

Big Ben

2013-07-31 @ 13:35:00 Photoshop Kommentarer (0)
Före
 
Efter

Makrofotografering

2013-07-24 @ 12:00:00 Blommor Kommentarer (0)
För flera veckor sedan tog jag fram mitt macro igen och gick ut och la mig på gräset i trädgården, och ett tag senare hade jag fångat dessa vackra blommor på bild!
Tänkte göra en film om hur jag har redigerat dessa bilder, men jag fick inget program att samarbeta med mig.... Får bli en annan gång :)

Tjuvkik på mitt bokomslag!

2013-07-22 @ 00:44:13 Frågor/svar Kommentarer (1)
Ikväll satt jag och lekte lite (läs mycket) i photoshop. Det började först lite på skoj, men sen tänkte jag att när jag ändå håller på, varför inte göra det seriöst och få skiten gjord någon gång liksom? Jag har ungefär fem olika varianter av just denna layout och jag är inte helt hundra på om det är rätt färger etc, men än så länge får det se ut såhär. Själva omslaget och layouten tog inte så lång tid (läs jo det tog lång tid) att göra, det var baksidetexten som var knepig att hitta på. Det är den texten som ska locka er att läsa boken, och det går att vrida och vända på den hur mycket som helst för att det ska riktigt bra, men sedan ska den ju såklart inte utlova något som boken inte tar upp. Ni kanske tänker att det bara är att sammanfatta boken på ett bra sätt och att det inte kan vara så svårt, - men stopp å belägg där.
Måste tillägga att boken dessutom har fått ett nytt namn. Hela Förbannelsen över Brevet Bredvid passade inte något vidare bra till omslaget och den titeln är även i det längsta slaget, så jag tog helt enkelt bort bredvid (wohoo, mycket va ;). Jag skulle nog faktiskt tycka det lät och såg bäst ut om den bara hette Förbannelsen men då passar det inte ihop med en mening i baksidetexten... och den meningen måste jag bara ha med för det är den som binder ihop hela raddan. Så lite finurligt är det allt, det här med omslag och texter.
 
Kommer du vilja köpa den?

Grässtrån i vinden på väg till Sälen

2013-07-10 @ 00:22:00 Kväll/natt Kommentarer (2)
Stannade på en liten rastplats på väg till Sälen och då passade jag på att fota lite. Kröp in bland massa buskar å skit där det var fullt med knott.. bara för att kunna fota detta, men tycker det var ganska värt det :) Bakom stråna låg en fin "liten" sjö, som dessvärre inte syns på bilderna haha..

 

London in a few pictures

2013-07-05 @ 00:41:00 Byggnader Kommentarer (2)
Vägen till the tube. Please mind the gap between the train and the platform. Mind. The. Gap.
The very long escalator. Inzoooomad
M&M's world (!!!!)
A dark alley... in light
Cars
China Town details
Piccadilly Circus by night
Big Ben
London Eye
Between the clouds. Jag älskar att flyga


Malin Westergren