Westergren Pictures

Fota soluppgång utan soluppgång funkar ju bra

2013-12-23 @ 10:45:15 Kväll/natt Kommentarer (2)
Vaknade lite efter 5 i morse för jag hostade så himla mycket, det har i princip blivit standard de senaste dagarna. Så gick ner, hälsade på pappa som åkte till jobbet, gjorde te och macka sen satte jag mig i sängen och bläddrade igenom lite DigitalFototidningar. Sen av någon anledning tittade jag ut genom fönstret och fick för mig att jag skulle gå ut och fota soluppgången. Började hetsleta efter nåt om soluppgångsfotografering i tidningarna och kollade tiden för soluppgång i Västerås och sen klädde jag mig och tog bilen till Västerås! Var kolsvart ute, klockan var ca 6.15 och bilens termometer visade 4,5 grader. KALLT UTE. Åkte till Löga, sen till hamnen och sen tillbaka till Löga för man håller på att bygga någonting vid hamnen så jag kunde inte fota där jag ville.. Hur som helst.. det kom ingen soluppgång. Ni vet en soluppgång som man har så fint visualiserat i huvudet? Kan säga er att det inte blev så. Blev bara kallt även fast jag hade massa kläder på mig.
 
Jag vill verkligen ha en bättre kamera nu! Och två till objektiv. Men först kameran. Och det ena objektivet.. Haha. Hur som helst, här får ni lite bilder! Måste bara tillägga: det är inte skakningsoskärpa på en del ställen i bilderna, det är bara blåsten för det blåste stoooorm.
Ser ni? Där över bron fick man inte gå för de håller på å bygger bortom den. Hade tänkt fota bron från längre inåt land men hur fint kan det vara med såna där jävla nät i bilden? Inte fint.
Vågorna blötte ner mig å min kamera :(((( Ser inte ut som att det är vågor utan bara.. dimma typ, men tro mig, det va vågor och plask.

Ny hemsida!

2013-12-21 @ 18:59:47 Photoshop Kommentarer (0)
Fick för mig att göra en "professionell" hemsida för mitt fotande. Känns mer seriöst att kunna länka den till personer i vissa sammanhang. Typ när man söker fotopass ;) Valde även att skriva allt på engelska - inte gör det saken värre i alla fall :D
 
Funderar på att kanske köpa ut den så jag får min egna domän också.. Aja det får vi se! Gå gärna in och titta och sprid den om ni skulle vilja :) http://malinwestergren.portfoliobox.se/


Pepparkaksdekoration

2013-12-17 @ 10:10:00 Kulinariskt Kommentarer (1)
Dekorerade några pepparkakor igår när jag kom hem från skolan! Gick åt en jävla massa florsocker kan jag säga...haha
 
Tänkte även lite på en annan sak.. nästa gång jag går på konsert ska jag försöka fixa ett fotopass så jag får fota med min riktiga kamera och stå framme nedanför scenen! Det hade ju varit alldeles för grymt. Hoppas hoppas hoppas!
 

Små smycken

2013-12-14 @ 19:34:00 Kväll/natt Kommentarer (2)
 

Silverstein's Shane och Palisades

2013-12-10 @ 23:25:00 Konserter Kommentarer (1)
Så. Jäkla. Grymma. Jag döör. Han tog min hand två gånger medan han sjöng! Har det på film och det är så sjukt kul för när han släpper den så hör man mig skrika som en liten flicka haha. Frågade om hans autograf efter och han fick skriva på ett papper där jag hade en gammal skolplanering och han sa att han inte fattade ett skit om vad det stod, men han skrev iaf haha. Det va aaawesome.
 
4/6 (5?) av killarna i Palisades! Hade aldrig hört dem innan den här gången live, men de va inte en besvikelse! Sköna killar dessutom moahaha. Och ja... jag blundar..
 
Det enda dåliga med sådana här konserter är att man inte får ta med sig systemkameran in. Men vad skulle kunna hända? Hade inte direkt tänkt kasta den i huvudet på dem liksom...
 
Förutom detta fångade jag the druuuumstick av Dream on, Dreamer's trummis! Cooeeelt typ. Har även spanat in 30 Seconds To Mars som kommer till Stockholm i början av 2014. Dom är ett band som man måste se live innan man dör, liksom kolla på deras livevideos på youtube bara... åhh.

Saknar!

2013-12-01 @ 22:04:59 Människor Kommentarer (5)
 


Malin Westergren