Westergren Pictures

Lillebrors student!

2016-06-15 @ 13:45:17 Människor Kommentarer (2)


 
 


 
Fler bilder kommer!

Bästa

2016-06-09 @ 21:51:54 Hästar Kommentarer (1)


"ETT HINDER!!" 
I onsdags fick jag rida! Va så jäkla kul även fast det gick lite hejkon bacon i början... ;) Gustaf var med och fotade och filmade lite och se så fint!
Hon snubblade på en bom två gånger för att hon antagligen inte såg dom, stackarn! Kvar satt jag, men det var med nöd å näppe! - därav den högra stigbygeln som hänger åt fel håll. Ska se om jag kan ladda upp videon som Gustaf filmade - då ska ni få skratta!

Lördag på Strömsholm

2016-06-05 @ 23:02:00 Hästar Kommentarer (1)
Jag tror jag fotade de bästa bilderna (på hästar) jag någonsin tagit. Kändes verkligen som att allt klaffade och jag satte bild efter bild! Vädret var prima, min position att fota från var rätt bra den med, hästarna och ryttarna var snygga, bakgrunden hade ett schysst avstånd till motiven och min kamerautrustning kan inte bli bättre på något sätt. Såååå härlig känsla när allt funkar!
 
Åh vad jag älskar detta :')
 
Imorgon måndag så är det sista dagen för tävlingarna och jag ska dit efter lunch för att fota. Tror mitt schema säger kl 14 och sedan den sista klassen för tävlingarna lite senare på eftermiddagen. Ska bli najs! Då är det 145cm som ska hoppas..

Nationaldagstävlingarna på Strömsholm 2016

2016-06-03 @ 23:59:00 Hästar Kommentarer (1)
 
Vid användande av mina bilder förväntas credit!
 
- Mitt namn, Malin Vestergren, utskrivet ihop med bilden OCH
 länk till denna blogg westergrenpictures.blogg.se eller min portfolio malinwestergren.portfoliobox.se
 

 

Då var första dagen för mig avklarad på Strömsholm! Det är så jäkla kul att fota hästsport såhär i lyxiga miljöer och med superfina fina eqipage. Dessa bilder kommer endast från 130- och 140-klasserna på fredagen, men jag fotade även uppvärmningen av ponny Lag-SM, dock får de bilderna presenteras lite senare när jag har tid. Imorgon blir det heldag med kameran! Tar med laptopen så jag kan tömma över bilder dit från minneskorten - de lär ju fyllas :)
 

I solnedgången

2016-06-03 @ 12:57:43 Människor Kommentarer (0)

Nu ska jag och lillebror dra till Strömsholm för jag ska fota och dö i värmen...!


Malin Westergren