Malin Vestergren

Jag ska dekorera hela huset med bilderna
Dessa bilder är verkligen tagna i precis rätt ögonblick. Är sååå glad för dom <3 Ju mer jag tittar på dom, desto mer vill jag förstora upp allihopa och dekorera väggarna med hemma. Åååh. 
 
 
Imorgon styr jag min nytvättade bil hem till Kvicksund där jag möter upp mamma och pappa. Tillsammans åker vi till stugan i Sälen där vi kommer fira julen ihop med mina bröder. Jag vet inte riktigt när jag åker tillbaka till Skövde, men förmodligen 26e.
Den här hästen <3
 
 
 
I förmiddags sa Gustaf till mig att vi borde ta med kameran till stallet så jag kunde få lite fina vinterbilder på mig och Musse. Sagt och gjort! Och bilderna blev ju såååååååå braaaaa, jag älskar dom!! Har en massa flera som kommer upp allt eftersom :)
 
Ikväll är det Liverpool så då sitter vi bänkade framför TVn med Liverpooltröjor på. Nu ska jag kika på lite plugg och kanske skriva lite. Ha det fint så hörs vi senare!
 
 
Equestrian Stockholm Golden Brass + förbygel
Under helgen hade Equestrian Stockholm rea på sina Golden Brass-produkter och tur för mig! Jag har velat ha det här schabraket ett tag nu så slog faktiskt till och köpte det. Jag har en ovana av att vänta för länge innan jag köper vissa grejer och sen har de försvunnit ur sortimentet..... Equestrian Stockholm hade ett jättefint marint schabrak med bred vit kant förr som hade varit sååååå snyggt till min marina kavaj, men inte köpte jag det, nej. Väntade för länge så nu är det borta ur deras sortiment, tyvärr. Hur som haver, detta var ju så snyggt på min nallehäst.
 
 
Och en nallehäst är han, för om ni tittar noga under manen så ser ni var jag har råkat klippa i pälsen när jag klippte manen förr några dagar sedan ;)
 
 
 
En ny förbygel har jag också köpt. Den kommer från Hööks och jag körde på samma tänk där - väntar jag för länge så försvinner den snart eftersom den funnits i deras sortiment ett bra tag. Den vi hade innan tycker jag inte håller fast sadeln ordentligt och blev så glad när jag såg den här för den fäster i sadelstropparna och inte uppe vid manken. Hoppas denna ska kunna funka sen! Velade lite mellan storlek ponny eller full eftersom Musse är så smal i hela bogpartiet men tog en full. Den lär väl passa andra hästar också i framtiden tror jag. Ska erkänna att jag tänkte att jag behöver byta till ponny för den var såå slapp ett tag, men märkte sen att jag kunde justera den ännu lite mer. Blev ju super!
 
Nu - final av Det Stora Hoppet!