Westergren Pictures

När en katt ska klättra överallt

2015-05-25 @ 12:00:00 Djur Kommentarer (1)
 
 

Böcker böcker böcker

2015-05-23 @ 15:23:32 Allmänt Kommentarer (0)
Ja jag är besatt av böcker. Är de inte vackra?!

Studentfotografering

2015-05-22 @ 19:35:00 Texter Kommentarer (0)
Är du en av studenterna 2015 och fortfarande inte har bokat studentfotografering? Vilken tur, då finns jag här för dig! Jag har satt ihop några olika paket som du kan läsa om nedan, men om inget tilltalar dig så lyssnar jag gärna på dina önskemål. Vi kan säkert lösa något som passar dig bättre!
 
 
Porträtt, 1 person, från 500kr
- 5st högupplösta foton för skärm
- Du väljer ut de bilder du vill ha - jag fixar. Läs om redigering och leverans nedan.
- 80kr extra/bild
 
Vänfotografering, 2-6 personer, från 350kr/pers
- 3 gemensamt valda foton, högupplösta för skärm
- 1 egen vald bild. Man gillar inte varje bild på sig själv. Välj den som du tycker du blev bäst på så fixar jag den till dig.
6 pers - 350kr/pers
5 pers - 400kr/pers
4 pers - 400kr/pers
3 pers - 500kr/pers
2 pers - 600kr/pers
- 80kr extra/bild
 
Klassfotografering, fler än 6 personer. Från 300kr/pers
- Spex/tema/normala/uppställning? Ni bestämmer!
- 5 högupplösta foton för skärm
- 80kr extra/bild
 
Passade inget av fotopaketen dig? Kontakta mig och dela med dig av dina tankar så löser vi något!
 
Övrig information
Plats: Du bestämmer plats - jag tar mig dit. Bensinersättning tillkommer med 15kr/mil.
Fotograferingstid: Jag gillar inte att sätta en tidsbegränsning på hur långt tid fotograferingen får ta utan jag tycker vi kör tills vi känner oss nöjda, men det lär inte ta längre än ca 30-40min för 1 pers porträttfotografering och 2-3 pers vänfotograferingar, och 40min+ för fler än 4 pers vänfotograferingar och klassfotograferingar
Poser: Gör gärna lite research på olika poser om du har något speciellt du vill få på bild
Redigering:
- Avancerad redigering av: ansikte, hud, färg, nivåer, omgivning, kontrast, etc. Föreställ dig i princip reklamredigering. Ca 60-90 min arbete/bild. 30kr/bild
- Simpel redigering av: färg, kontrast, beskärning, blämmor etc. Ca -20 min arbete/bild. Ingår på alla porträttbilder.
Utskrift: Fotona du får har en upplösning för skärm, vill du istället ha utskriftsoptimerade foton - berätta!! Jag kan optimera dem för utskrift och även skriva ut dem åt er. Utskriftskostnader tillkommer. Kontakta mig för mer information.
Leverans: Så tidigt som möjligt efter vår fotografering kommer du få välja ut de foton du vill ha. Dina val kommer jag redigera och därefter skickar jag fotona till din adress på en usb-minne. Låna gärna ut ett till mig så slipper jag köpa nytt och ta betalt för det.
Betalning: Ja, detta är svart. Föredrar swish, annars banköverföring.
 
Fotoutrustning
Jag har en av marknadens bästa systemkameror och en del olika objektiv till den. Fotograferar handhållet eller med stativ och fjärrutlösare. Jag avskyr att fota med blixt och använder mig istället av två reflexskärmar för att påverka ljuset till det bästa möjliga när det finns behov.
 
 
 
BOKA SÅHÄR!
Maila: vestergrenmalin@hotmail.com, så återkommer jag inom max 12 timmar.
Facebook: Malin Westergren

Long time no see

2015-05-20 @ 17:36:00 Fordon Kommentarer (0)
Kamera & objektiv: Canon EOS 5D Mark III + Canon EF 50mm f/1,4 USM


→ Inställningar:
1/4000 sek @ f/1,4 ISO 100

→ Inställningar: 1/2500 sek @ f/2,0 ISO 100

→ Inställningar: 1/8000 sek @ f/1,4 ISO 100

→ Inställningar: 1/500 sek @ f/2,0 ISO 100

Ink my body 2.0

2015-05-17 @ 22:35:54 Människor Kommentarer (1)
Jag är så nöjd.

Mina favoritböcker #1

2015-05-08 @ 16:08:00 Foton Kommentarer (0)
Idag har jag sovit hos Olivia, sprungit lite ärenden på stan i Västerås, hämtat ut fyra nya böcker som jag beställt och sedan fotograferat mina favoritböcker. Varför inte liksom? Jag gick efter min känsla av hur jag kommer ihåg vad jag tyckte samt mina ratings på Goodreads.com. Det är en hög på 23 böcker som jag valde ut och naturligtvis tycker jag mer om vissa än andra, men de räknas ändå till mina favoriter.

Och såklart, vi får inte glömma böckerna om Harry Potter och Eragon!

Four - Veronica Roth. Den handlar om Four, aka Tobias och är indelad i fyra delar och jag tror det går att beställa alla delar separat om man vill. Det är en rätt intressant bok och man får veta mycket mer om Tobias då man ser genom hans ögon istället för att man upplever honom genom Tris. Man får bl.a läsa om knivkastarscenen när Tris kliver in och ställer sig mot väggen och Tobias tvingas kasta. DET VAR KUL!! Min slutkommentar på Goodreads: "But after all, this book kicked ass"
Antal sidor: 285. Serie: #0.1-#0.4, utspelar sig före och under Divergent-serien kommit igång. Omslag: Dör på det. Genre: Young adult, Sci-fi, dystopi
 
 Krigarhjärta - Henrik Larsson. Byn som lille Erik bor i blir plundras och bränd till marknivå och han tas till fånga och tvingas sedan jobba i ett stenbrott under hela hans uppväxt. Alltså... Jag säger bara en sak. LÄS DEN. Den är sjukt jävla grym. Svenska Henrik Larsson som har skrivit den, wopwop!
Antal sidor: 571. Skulle inte tacka nej till flera. Serie: #1 i Blodsarvet. #2 heter Isöhäxan och #3 Profetens tid. Omslag: Så jädra snyggt, präglar bokens insida väldigt bra dessutom. Genre: Fantasy, young adult
 
Gravity - Melissa West. Alienspioner. Hjälp dem genom att ge dem informationen de behöver och bedra din familj och ditt land, eller, håll tyst och du kommer starta ett krig... Min slutkommentar på goodreads: "This paperback is just getting better and better. I really like how Melissa has written everything, it's so beautifully done. Big thumbs up yeah"
Antal sidor: 284. Serie: #1 i The Taking. #2 heter Hover och #3 Collide. Omslag: Köper man den inte för innehållet köper man den för utseendet. Omslaget är dessutom helt mjukt.. mhm. Genre: Sci-fi, dystopi, young adult
 
Hover - Melissa West. En spännande fortsättning på allt freaky som händer i #1. Tänker inte spoila någonting ;). Antal sidor: 229. Serie: #2 i The Taking. #1 heter Gravity och #3 Collide. Omslag: Ett sjukt fint omslag. Passar jättebra till bokens innehåll, + så är det som nr 1, helt mjukt...!! Genre: Sci-fi, dystopi, young adult
 
Minders - Michele Jaffe. Den här är inte så jättekänd inom bokvärlden tror jag vilket är sjuuuukt synd. Q: If the boy you love commits a crime, would you turn him in?  Q: What if the crime is murder? Q: What if you saw it happen from inside his mind?DEN HÄR ÄR SÅ JÄDRA BRA SÅ DET FINNS INTE. Handlar om en tjej som blir antagen till det prestigefulla programmet Mind Corps Fellowship. Hon kommer spendera sex veckor inuti huvudet på en av människorna som bor i förorten till hennes stad. Det är väldigt mycket fattiga/rika i den här boken, väldigt uppdelat. Hon kommer inte kunna påverka någonting som personen gör, inte kunna prata med han, inte någonting. Bara observera.. och bli kär. Såååå bra folks!! LÄS DEN! NU!
Antal sidor: 396. Serie: Ensamstående tror jag. Omslag: Bäst. Genre: young adult, dystopi, thriller
 


Malin Westergren