Malin Vestergren

Min lägenhet i Skövde
Såhär bor jag i Skövde!! Älskar min fina etta. Jag trivs så himla himla jättebra här redan. Jag har 600 meter till gymmet och tvärsöver gatan från gymmet ligger en galleria med massa butiker + ICA Maxi. Jag har inte ens 2km till skolan vilket går hur snabbt som helst att trampa på cykeln. Jag känner bara att - det här är verkligen guld värt. Känner mig såå lyckligt lottad och är oändligt tacksam för att jag fått den här möjligheten.

Fina hyllan va.. Har placerat böckerna efter många olika egenskaper haha. Höjd, serie, fina omslag/fula omslag, böcker jag gillar/böcker jag inte gillar, träningsböcker, faktaböcker, pocketböcker, häftade böcker, inbundna böcker, tidningar etc.. Den här översta hyllan innehåller tex mina ABSOLUTA älsklingar + böckerna i dess serie och några böcker som såg allmänt bra ut där haha.... som sagt.. jag vet hur mina böcker ska vara. dont try mess with 'em!!


Jag har redan börjat fundera på vad som händer efter mina tre år på skolan. Som det känns nu vill jag inte härifrån!! Kan LÄTT tänka mig att jobba här och bo kvar ett tag, något år, några år efter skolan. Men, är den inte fin?? 
Djur på vägen
De första två bilderna är verkligen KLOCKRENA! Så jävla kul!!
Bild 1:  Men vem är det där?
Bild 2: Å vem fn är det där ?!


Å denna låg MITT I VÄGEN. No Trespassing, this is my road. gtfo. i princip.

Den här geten gick fram till mig och lät mig klia han/hon på huvudet! Var typ livrädd haha.. 

Å han va väldigt söt. Stod där med huvudet på sned. De i bakgrunden va gulliga med, så nyfikna!
Cykelvasan 2015
Pappa!
Efter målgång
 
Vilket underbart väder vi hade! Sol och värme, perfekt fotoväder för denna typ av foto tycker jag. Jag fick agera fotograf och chaufför, så jag jagade med bilen till vissa kontroller och knäppte några (massor!! Fyllde mitt största minneskort.. tur kameran accepterar två haha!) bilder innan jag jagade vidare. Vissa cyklister va roliga och vinkade och gjorde tummen upp till kameran där jag satt vid sidan av och fotade. Andra bara skyndade förbi. Hur som helst så var det en kul dag, en dag jag gärna vill göra om nästa år. Dessutom kände jag mig verkligen nöjd med kameran och hur vi samarbetade. Sportfoto, det är nog fan min grej alltså, om inte annars är det i alla fall grymt kul att fota action.