Malin Vestergren

Vandring i Sälen med farsan Baloo
För tre dagar sedan gick jag och pappa ut på en ca 2h lång promenad. Jag velade rätt länge innan om jag skulle ta med kameran eller ej, för dels har jag inte några bra vantar att ha när det är kallt ute och dels för att.. ja..fota natur. Mjeh. Jag tycker inte det är sådär svinroligt direkt. Sen är det rätt omöjligt att fota när man har någon annan med sig som bara tuffar på. Spelar ingen roll vem det är, det blir så när man är med någon som inte är en fotograf. De bara går och har inte tid eller ork att stå och vänta medan man letar efter den sjuttioelfte vinkeln på ett motiv. Typ. Några bilder blev det i alla fall.

Inför det nya året har jag uppdaterat designen på Salenstuga.se! Kände att den gamla var väldigt ofräsh och i behov av ett nytt utseende.

 
Hintar av nakenhet
 

 Jag älskar verkligen bilder som den övre. Jag skulle lätt vilja gå in i en studio och
fota massa nakenbilder på en modell. Det ska inte vara naket som i naket, 
utan det är bra om det hintar åt det nakna hållet eller att det nakna är dolt.
Man får utställningsbara bilder.
I en nyans av svartvitt och gärna lite siluettkänsla som framhäver former och kurvor. 
 
Kroppar är VACKERT.
Håller ni inte med?
Krispigt
 
Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, även fast det inte känns som det. Jag har både färgat och klippt håret lite grann, skissat gränssnitt för grupparbetet i UXD, lekt i Photoshop (ny headerbild), redigerat dessa bilder, läst massa Harry Potter och sist men inte minst... kört en tvätt. Nu ska jag till Maxi och köpa kattmat och -sand, sen hänga tvätten och sen kanske jag äntligen kan dra till gymmet :D :D :D