Malin Vestergren

Nu monteras köket upp
Nu händer det gerjer! Titta, nu börjar köket komma upp på väggen. Sedan förra inlägget är allting målat förutom sovrummet och några fönster. Men köket/hallen har blivit vitt, vardagsrummet är en nyans av aprikos och där målade jag även vitt på fönsterväggarna. Sovrummet har vi fortfarande inte bestämt färgen till men jag var in till Flügger i förmiddagas och kollade lite på deras färgkartor och funderade.
 
Angående vardagsrummet så valde vi att enbart sätta upp Easy Cover på en vägg/ovanpå tapeten som sitter och riva ner tapeten på de andra väggarna och inte sätta upp någon Easy Cover där. Vi spacklade lite på den råa betongen för att täcka de största hålen och ojämnheterna men annars tänkte vi att vi behåller strukturen på väggen för att göra det lite mer levande. Så där är det "bara" målat direkt på betongen på tre av fyra väggar. Najs! Jag ska visa lite bättre på andra bilder lite senare. 
 
Golvsocklarna har kommit och dessa är grundade och även målade en omgång - sista omgången gör vi när de är på plats. Shit, tänk när allting är klart och vi kan flytta in. Det känns helt overkligt. Blir det kanske nu i augusti, tro?