Malin Vestergren

Vandring och FINALS.....
Var ute på en långpromenad med Emma förr. Gick hemifrån mig runt 7.30 och så möttes vi och gick ner till State Street och köpte en varsin Blenders i smaken Tropical Mango innan vi gick vidare ner till stranden och följde W Cabrillo Blvd/Shoreline Dr mot Leadbetter Beach där jag bor. Följde stranden och sedan vidare förbi Shoreline Park till Mesa och sen vet jag inte vart vi gick.. längre bort i alla fall till ett reservat som hon ville visa mig. Det hette Douglas Family Preserve eller Arroy Burro Beach County Park.. vet inte vilket. När vi kom hem så var nog klockan lite efter 13, så vi fick oss en rejäl promenix!
 
Otroligt fint var det, uppe på klipporna med havet och en lång men smal strand som följde hela tiden nedanför klipporna. Jag fotade rätt mycket så lägger upp några bilder.
På väg till henne långt upp på Loma Alta Dr med utsikt över stan. 
Surfare utanför Leadbetter Beach (på kartan står det Santa Barbara Point).

Kan knappt fatta att jag har 19 dagar kvar i USA innan jag åker hem för julen i kalla snöiga (förhoppningsvis?!) Sverige. Tiden har gått så himla fort!!
 
I skolan har vi börjat fokusera på våra Finals.. och alltså..... FINALS!!! = jobbigt. Är rätt glad ändå att jag inte har typ.. finals i matte eller nåt, haha. I Digital Imaging ska vi göra ett självporträtt utifrån en bild på oss själva vilket jag tror kan bli rätt intressant och kul! I Photo II ska vi lämna in en digital (tror jag) och en fysisk portfolio, och det är lite jobbigare. Rätt mycket jobb med den kommer det bli och den ska in den 4e december har jag för mig. I Multimedia ska vi göra en presentation (typ powerpoint, fast.. "multimedia"aktig) och sedan ska vi presentera den för klassen, ca 10 min. I Media Design ska vi göra en interaktiv online portfolio. Om jag inte failar totalt på alltihopa tror jag det kommer gå rätt bra för mig i alla kurser! Skolan/att få bra betyg är rätt lätt här om man jämför med Sverige, men om man bara skiter i det som i Sverige så ryker du rätt fort - snabbare än vad man gör i hemma i skolan skulle jag vilja säga.