Malin Vestergren

Fota soluppgång utan soluppgång funkar ju bra
Vaknade lite efter 5 i morse för jag hostade så himla mycket, det har i princip blivit standard de senaste dagarna. Så gick ner, hälsade på pappa som åkte till jobbet, gjorde te och macka sen satte jag mig i sängen och bläddrade igenom lite DigitalFototidningar. Sen av någon anledning tittade jag ut genom fönstret och fick för mig att jag skulle gå ut och fota soluppgången. Började hetsleta efter nåt om soluppgångsfotografering i tidningarna och kollade tiden för soluppgång i Västerås och sen klädde jag mig och tog bilen till Västerås! Var kolsvart ute, klockan var ca 6.15 och bilens termometer visade 4,5 grader. KALLT UTE. Åkte till Löga, sen till hamnen och sen tillbaka till Löga för man håller på att bygga någonting vid hamnen så jag kunde inte fota där jag ville.. Hur som helst.. det kom ingen soluppgång. Ni vet en soluppgång som man har så fint visualiserat i huvudet? Kan säga er att det inte blev så. Blev bara kallt även fast jag hade massa kläder på mig.
 
Jag vill verkligen ha en bättre kamera nu! Och två till objektiv. Men först kameran. Och det ena objektivet.. Haha. Hur som helst, här får ni lite bilder! Måste bara tillägga: det är inte skakningsoskärpa på en del ställen i bilderna, det är bara blåsten för det blåste stoooorm.
Ser ni? Där över bron fick man inte gå för de håller på å bygger bortom den. Hade tänkt fota bron från längre inåt land men hur fint kan det vara med såna där jävla nät i bilden? Inte fint.
Vågorna blötte ner mig å min kamera :(((( Ser inte ut som att det är vågor utan bara.. dimma typ, men tro mig, det va vågor och plask.